Добредојдовте во домот на TransDeluxe!

Добредојдовте на домашната од најмоќните веб-сајтот софтвер на интернет! TransDeluxe е најдобар софтвер што ќе ги најдете за проширување на вашиот веб-сајт од целиот свет! Овој софтвер помага пребарување вашиот веб-сајт е оптимизација со зголемување на вредноста на сообраќајот ќе добиете по 50 пати!

Што би можело да се направи ова подобро? TransDeluxe е 100% слободен и може да се инсталира на било кој веб-сајт - без оглед на тоа каков тип на веб-сајт да е таа!

TransDeluxe е еден од најлесните сценариото на веб за да се инсталира и дефинитивно најмоќната. Еве како тоа ќе им помогне на вашиот веб-сајт:

Ајде да се преправам дека во моментов својата веб-страница имале само 1000 страници индексирани од Google, Yahoo, MSN и сл Откако ќе го инсталирате TransDeluxe, секој еден од овие страници можат да бидат видени во 50 + јазици! Дали знаете што значи тоа? Тоа значи дека Вашиот сајт Едноставно скокнав од тоа можна 1000 страници индексирани да има можна 50.000 (1000 страници x 50 јазици) индексирани страници во пребарувачите.

Имаат толку многу страници индексирани во толку многу јазици во голема мера ќе го зголеми обемот на сообраќај што се доаѓа до вашиот сајт од пребарувачите. Тоа е затоа што сега се сите луѓе кои се во потрага по информации дека е на својата веб-страница - но кој всушност се во потрага на друг јазик (што вашиот веб-сајт е сега преведени)! Можете да кликнете на знамињата на дното на нашата веб-страница за да ја видите точно колку нашиот софтвер работи!

Ако инсталирате TransDeluxe, проектот очекуваме да имаат огромен пораст на бројот на луѓе кои ги гледате вашите огласи кликнување вашиот партнер линкови, правејќи донации, потпишувајќи се на Facebook за платено членство, и се приклучи вашиот сајт!

Може да контактирате персоналот за поддршка TransDeluxe тука: [email protected]


Ви благодариме за посетата TransDeluxe! Помогне да се рашири зборот за нас!