Selamat datang ke rumah TransDeluxe!

Selamat datang ke rumah perisian laman web yang paling kuat di Internet! TransDeluxe adalah perisian terbaik yang anda akan dapati untuk memperluaskan halaman anda di seluruh dunia! Peranti lunak ini membantu pengoptimuman enjin carian laman web anda dengan meningkatkan jumlah lalu lintas yang anda dapatkan dengan 50 kali!

Apa yang bisa membuat ini lebih baik? TransDeluxe adalah 100% percuma dan boleh dipasang pada laman web apapun - tidak peduli apa pun jenis website itu!

TransDeluxe adalah salah satu script di web paling mudah untuk memasang dan pasti yang paling kuat. Ini adalah bagaimana hal itu akan membantu laman web anda:

Mari kita berpura-pura bahawa sekarang halaman anda baru saja 1000 halaman terindeks di Google, Yahoo, MSN, dll Setelah anda memasang TransDeluxe, setiap salah satu halaman tersebut dapat dilihat dalam 50 + bahasa! Adakah anda tahu apa artinya ini? Ini bermakna bahawa website anda hanya melompat dari 1000 buah laman berikut mengandungi kemungkinan diindeks untuk memiliki kemungkinan 50.000 (1000 halaman X 50 Bahasa) laman yang terindeks di search engine.

Memiliki laman yang begitu banyak diindeks dalam begitu banyak bahasa akan sangat meningkatkan jumlah lalu lintas anda harus datang ke website anda dari search engine. Hal ini kerana anda sekarang mendapatkan semua orang yang mencari maklumat yang ada di website anda - tetapi yang sebenarnya mencari dalam bahasa yang berbeza (yang website anda sekarang diterjemahkan ke dalam)! Anda boleh klik pada bendera di bahagian bawah website kami untuk melihat persis bagaimana perisian kami bekerja!

Jika anda memasang TransDeluxe, mulai berharap untuk memiliki peningkatan BESAR dalam jumlah orang yang melihat iklan anda, klik link afiliasi anda, membuat sumbangan, mendaftar keahlian dibayar, dan bergabung website anda!

Anda boleh menghubungi kakitangan penyokong TransDeluxe sini: [email protected]


Terima kasih telah mengunjungi TransDeluxe! Membantu menyebarkan berita tentang kita!