TransDeluxe Downloads

Belangrijke aankondiging: De TransDeluxe Team is nu het aanbieden van een gratis installatie service voor alle van de onderstaande downloads. Als u geïnteresseerd bent in onze gratis installatie service, gewoon een e-mail de volgende gegevens: een link naar uw website, een FTP-gebruikersnaam / wachtwoord, en de naam van het script dat u gebruikt. Gelieve ons in staat stellen tot 48 uur om de installatie te verwerken.

We werken hard om ervoor te TransDeluxe beschikbaar voor elke HTML-website in de wereld alsmede het verschaffen van zoekmachine vriendelijke vertaling plugins voor de meest populaire PHP scripts.

TransDeluxe Downloads

TransDeluxe Universal Widget - Dit is een widget dat iedereen, ongeacht wat php script of codering taal hun website is geschreven, kunnen bezoekers een vertaling toe te voegen functie voor hun website. Als het script dat u gebruikt niet beschikt over een TransDeluxe plugin speciaal gemaakt voor het toen we suggereren met behulp van deze widget.

TransDeluxe voor statische (HTML) websites - Dit is de originele versie van TransDeluxe. Het is compatibel met de miljoenen websites die gewoon HTML gebruiken in plaats van een ingewikkelde PHP-scripts.

TransDeluxe voor WordPress (blogsoftware) - Onze WordPress uitgave is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire plugins gebruikt op WordPress. Het is een uiterst makkelijk plugin te installeren dat zal je tonnen van het verkeer.

TransDeluxe voor WordPress.com (Blog Host) - TransDeluxe is nu uitgebreid tot het aanbieden van haar diensten aan de honderdduizenden blog-eigenaren dat blogs draaien op WordPress.com. Maak je klaar om te beginnen met het krijgen van meer bezoekers!

TransDeluxe voor Blogger (Blog Host) - TransDeluxe is nu uitgebreid tot het aanbieden van haar diensten aan de honderdduizenden blog-eigenaren dat blogs draaien op Blogger. Dit is een extreem eenvoudige widget toe te voegen!

TransDeluxe voor MyBB (Forum Software) - MyBB is het eerste forum software hebben we besloten om op proef onze vertaalsoftware. Wij waren de eerste om een bug-vrije vertaling plugin voor MyBB release.

Wij zijn actief bezig om automatische vertaling scripts leveren voor alle van de meest populaire PHP-scripts. Als u graag een vertaler verzoek plugin voor een specifieke software, stuur dan een e [email protected]

Software die we zijn momenteel bezig met: Joomla - Drupal - Mambo - PHP Fusion - CMS Made Simple - LifeType - TextPattern - vBulletin - phpBB - IPB - SMF


Bedankt voor uw bezoek TransDeluxe! Helpen verspreiden het woord over ons!