Doe mee aan de TransDeluxe Team!

TransDeluxe.com werd gestart in augustus 2010 door drie mensen uit Houston, Texas. We realiseerden ons dat er een enorme markt op het gebied van de vertaling. Stel je voor dat je op een dag kon om het even welke website te gaan in de wereld en lees het in uw moedertaal. Op dit moment zijn er miljoenen en miljoenen websites die u niet in staat om gewoon te lezen omdat ze in een andere taal. Denk na over hoeveel informatie je mist op!

Op de eerste dag van de opening hebben we vrijgegeven vertaling scripts voor statische websites en WordPress blogs. Op de tweede dag brachten we scripts voor Blogger en WordPress.com. Op de derde dag brachten we een script voor MyBB en de TransDeluxe Universal Widget. Wat een lange drie dagen werken!

Binnen 24 uur na het openen van onze online deuren werden we overspoeld met e-mails van mensen die vragen voor ons te creëren plugin voor alle soorten van verschillende scripts! Het bedrag van de aanvragen die we hebben is overweldigend en is gewoon te veel voor ons te hanteren, dus we zijn op zoek naar nieuwe mensen om het team te vervoegen!

TransDeluxe is een volledig non-profit website, het altijd is geweest en altijd zal zijn. Verloten we alles wat we code voor volledig vrij - dat is wat het internet over is! Zoals met elke internet-gebaseerde non-profit project doen we geen geld, en als je bij ons team zul je ook niet. Echter, dit is een kans om geschiedenis te maken met ons!

Wij geven al ons team een ding: je eigen pagina op onze website aan te geven dat je werkelijk bent op ons team. We doen dit omdat we het verleden van het werken met online freelancers. Freelancers een manier nodig dat zij kunnen aantonen aan toekomstige werkgevers dat ze op ons team - en het is een snelle manier voor werkgevers om te controleren op u om te zien of je werkelijk bent. Het is volledig aan u wat u wilt dat wij ook op uw pagina - volledige naam, adres, telefoonnummer, de plugins die u hebt gemaakt voor ons, links naar je andere websites, etc - maar het is helemaal aan jou om te beslissen wat informatie die u wel en niet wil ons geven. Ook uw pagina is volledig prive. We zullen niet te delen met iedereen, het is voor uw referentie, zodat je kan geven het uit aan toekomstige werkgevers.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan ons team en het maken van de geschiedenis online stuur ons een e-mail ons te laten weten dat je mee wilt doen en wat u kunt doen om het team. U kunt ons hier contact opnemen met: [email protected]

Hieronder is een lijst van enkele van de scripts zijn wij op zoek naar mensen om TransDeluxe Plugins te creëren voor. Echter, als u wilt maken een plugin voor een script dat niet op de lijst staat hieronder, dat klinkt geweldig naar ons! We staan altijd open voor nieuwe ideeën te horen!

Bloggen Scripts

Textpattern - Nucleus CMS - LifeType - Serendipity - Dotclear - Zomplog - FlatPress - NibbleBlog

Forum Scripts

vBulletin - IPB - phpBB - SMF - PunBB - Phorum - AEF - Vanilla - UseBB - miniBB - XMB - NovaBoard

Wiki Scripts

DokuWiki - MediaWiki - PmWiki - BoltWire - WikkaWiki - WikyBlog

Image Gallery Scripts

4images - Coppermine - Gallery - ZenPhoto - Pixelpost - TinyWebGallery - Piwigo

eCommerce Scripts

Zen Cart - OpenCart - osCommerce - Magento - PrestaShop - AlegroCart - Freeway

CMS / Portal Scripts

Joomla - Drupal - Mambo - PHP Fusion - CMS Made Simple - MODx - MAXdev - XOOPS - PHP-Nuke - Website Baker - Jaws - Tiki Wiki - Zikula - Contao - Exponent - Etomite - eZ Publish - concrete5 - TYPO3 - sNews - ImpressCMS - TangoCMS


Bedankt voor uw bezoek TransDeluxe! Helpen verspreiden het woord over ons!