Deze vergunning moet worden gevolgd door iedereen met behulp van onze codering!

De Gouden Regel: We hebben vrij op voorwaarde dat u met duizenden lijnen van codering (plus honderden uren ondersteuning per week) die sterk zal u helpen de hoeveelheid verkeer naar uw website, de hoeveelheid geld die je kunt maken, en uw zoekmachine optimalisatie. We vragen slechts een ding voor terug: Voer de TransDeluxe.com tekst en link onder de vlaggen niet verwijderen op elke pagina. Als u gebruik maakt van ons script, net zorg er dan voor dat onze link wordt weergegeven op alle vertaalde pagina's.

Definities

 1. Dit arrangement wordt gedefinieerd als alle bestanden binnen een archiefbestand of elke groep bestanden uitgebracht in combinatie met TransDeluxe, de TransDeluxe Website, of een afgeleide of aangepast werk op basis van dergelijke bestanden.
 2. Een wijziging wordt gedefinieerd als de instructies om handmatig worden uitgevoerd of op een geautomatiseerde manier, dat elk onderdeel van dit pakket te wijzigen.
 3. Een aangepast pakket wordt gedefinieerd als dit pakket of een afgeleide ervan met een of meer Wijziging toegepast.
 4. Distributie is gedefinieerd als het toelaten van een of meer andere personen op enigerlei wijze te downloaden of ontvangen van een kopie van dit pakket, een aangepast pakket, of een afgeleide van dit pakket.
 5. De Software wordt gedefinieerd als een geïnstalleerd exemplaar van dit pakket, een aangepast pakket, of een afgeleide van dit pakket.
 6. De TransDeluxe Website is gedefinieerd als http://www.transdeluxe.com/.

Overeenkomst

 1. Toestemming wordt verleend te gebruiken, kopiëren en wijzigen / of dit pakket, op voorwaarde dat te verdelen:
  1. Alle kennisgevingen over copyright in de bronbestanden en als gegenereerd door de Software als output worden bewaard, ongewijzigd.
  2. Elke verdeling van dit pakket, of als een aangepaste pakket of niet, omvat deze licentie en is vrijgegeven onder de voorwaarden van deze overeenkomst. Deze clausule is niet afhankelijk van een maatregel van wijzigingen in dit pakket.
  3. Dit pakket, Modified pakketten en afgeleide werken mag niet worden verkocht of vrijgegeven onder alle betaalde licentie. Het kopiëren van vergoedingen voor het vervoer van dit pakket, kan steun vergoedingen voor de installatie of andere diensten, en hosting kosten voor het hosten van de software, maar worden opgelegd.
  4. Elke verdeling van dit pakket, of als een aangepaste pakket of niet, vereist uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TransDeluxe.
 2. U kunt wijzigingen aanbrengen aan dit pakket of een derivaat daarvan, en distribueren uw wijzigingen in een vorm die gescheiden is van het pakket, zoals pleisters. De volgende beperkingen gelden voor wijzigingen:
  1. Een wijziging mag niet te wijzigen of te verwijderen kennisgevingen over copyright in de Software of Pakket, gegenereerd of anderszins.
  2. Wanneer een wijziging in het pakket is vrijgegeven, niet-exclusieve royalty-vrije recht is een aan TransDeluxe tot een wijziging verdelen in toekomstige versies van het pakket op voorwaarde dat deze versies beschikbaar blijven onder de voorwaarden van deze overeenkomst in aanvulling op een andere licentie (s ) van de oorspronkelijke ontwikkelaar.
  3. Elke verdeling van een aangepast pakket of afgeleide vereist uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TransDeluxe.
  4. Je mag niet verwijderen van de link naar onze website die is gelegen onder de vlaggen.
 3. Toestemming wordt ook toegekend aan Gewijzigd verspreiden programma's die afhankelijk zijn van dit pakket, op voorwaarde dat hoef je niet te verspreiden Pakket zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
 4. TransDeluxe behoudt zich het recht overeenkomst te wijzigen de voorwaarden van deze op elk gewenst moment.
 5. Deze overeenkomst wordt automatisch beëindigd indien u zich niet te voldoen aan de beperkingen die hierin worden beschreven. Bij beëindiging, moet u kopieën vernietigen van dit pakket, de Software en alle derivaten die binnen 24 uur.

Eventuele schendingen van deze licentie zal resulteren in een DMCA (Digital Millennium Copyright Act) mededeling wordt geserveerd aan u, uw hosting bedrijf, en eventuele andere partijen die betrokken zijn bij de overtreding. Wij bieden u zoveel hulp als je nodig hebt opzetten van uw website met onze software. Gelieve zich houden aan onze licentievoorwaarden.

Onze WordPress Plugin is vrijgegeven onder de GNU General Public License .


Bedankt voor uw bezoek TransDeluxe! Helpen verspreiden het woord over ons!