TransDeluxe voor MyBB

De installatie van TransDeluxe op MyBB is net hetzelfde als het is voor statische (html) websites. Dit komt omdat de MyBB Team slim hun permalinks gemaakt in een html-achtige structuur. En geloof ons, zal dit leiden tot een veel meer mensen om je forum!

De 5-Step installeren

JE MOET Bekijk deze pagina IN HET ENGELS VOOR DE CODE correct worden weergegeven.

Vervoer TransDeluxe setup op je MyBB forum is zeer eenvoudig! Volg deze 5 stappen.

1. Instemmen met onze licentie. Door de toegang tot onze website of iets te downloaden uit te trekken, gaat u ermee akkoord zich te houden aan deze licentie http://www.transdeluxe.com/license.html

2. Download de versie van TransDeluxe die geschikt is voor uw forum. - Je moet de versie downloaden van TransDeluxe dat is de standaard taal van je forum anders zal het niet werken.

3. Bewerk de tr_config bestand dat is gelegen in het vertalen map. Op lijn 5 te bewerken waar het zegt www.yourwebsite.com om je forum URL. Zodra je dit hebt gedaan slaan de nieuw bewerkte bestand.

4. Upload de Lang en vertalen mappen om je forum (inclusief alle van de inhoud ervan).

5. Voeg de volgende code toe aan de voettekst van uw MyBB:

We raden het toevoegen van deze code aan de voettekst van uw MyBB forum - op die manier het zal worden afgebeeld op de onderkant van elke pagina in uw forum. Dit zal het gemakkelijker maken voor zoekmachines om uw vertaalde pagina's sneller te vinden en het uit te houden van de manier van uw leden.

Dit zal samen met MyBB versies 1.4.x - 1.6.x.


Bedankt voor uw bezoek TransDeluxe! Helpen verspreiden het woord over ons!