TransDeluxe Universal Widget

TransDeluxe ontwikkelde een universele widget die gebruikt kan worden om absoluut alle websites met elke programmeertaal.

Alles wat je hoeft te doen is kopiëren en plakken onze onderstaande code om het gebied op uw website dat u wilt dat de widget te verschijnen.

Deze unieke widget detecteert automatisch de taal van uw website bezoekers (gebaseerd op het land hun IP-adres is te wijzen op). Het zal niet heroriëntatie van hun URL naar Google Translate.

Deze widget is gewoon voor webmaster die willen toestaan dat hun website de bezoekers van hun website te bekijken in elke taal. Het helpt niet je zoekmachine optimalisatie, omdat het niet herschrijven uw URL's. Echter, het is een bewezen feit dat de webmaster, die voorzien in de mogelijkheid voor gebruikers om hun website te vertalen naar de gebruikers moedertaal krijgen een aanzienlijk bedrag meer verkeer dan de webmaster, die niet beschikken over deze functie.

Wij raden u sterk zijbalk voeg deze widget in je footer, header, of. Door dit te doen krijg je gebruikers de mogelijkheid om website te vertalen elke pagina van uw website. Gebruikers kunnen alleen vertalen pagina's die geïnstalleerd deze widget hebben.

Belangrijke informatie: Dit script is ingesteld om automatisch te detecteren uw websites standaard taal en vertalen naar een bezoekers standaard taal.

Klik hier om Demo


Bedankt voor uw bezoek TransDeluxe! Helpen verspreiden het woord over ons!