TransDeluxe voor WordPress

In de loop der jaren heeft WordPress snel uitgegroeid tot een van de meest populaire software voor het ontwerpen van zowel blogs en normale websites .. Dus, gingen we gewoon naar voren en creëerde een eigen versie van TransDeluxe die werkt met alle WordPress permalinks en is momenteel niet compatibel met WordPress 2.6 de meest recente WordPress 3.x versie. Onze plugin geïnstalleerd kan worden, net als elke andere normale WordPress plugin. Deze plugin is ontworpen door Davide Pozza en herverpakt door TransDeluxe met een paar functies toegevoegd / verwijderd en de vertaling motoren zijn geperfectioneerd.

Klik hier om te downloaden TransDeluxe voor WordPress

Installatie-instructies

1. Upload de map "transdeluxe" naar de "wp-content/plugins" directory.
2. Activeren van de plugin via het menu "Plugins" in WordPress.
3. Vanuit het hoofdmenu kiezen voor "Instellingen -> TransDeluxe" en selecteer uw blog taal en de gewenste configuratie-opties en selecteer vervolgens "Opties voor bijwerken".
4. Ga naar "Vormgeving -> Widgets" en zet de TransDeluxe widget aan uw zijbalk, voettekst of koptekst.

Key Features

  • Vier verschillende motoren vertaling: Google Translation Engine, Babel Fish, Promt, FreeTranslations
  • Search Engine Optimized: het gebruikt de permalinks door toevoeging van de taalcode aan het begin van al uw URI. Bijvoorbeeld het engels versie op http://www.domain.com/mycategory/mypost zal automatisch worden omgezet in http://www.domain.com/en/mycategory/mypost
  • Snelle caching systeem: nieuwe, snelle, slimme, geoptimaliseerd, zelfreinigend en ingebouwde caching systeem. Drastisch verlaging van het risico van een tijdelijk verbod van de vertaling motoren.
  • Volledig configureerbare lay-out: u kunt de vertaling bar eenvoudig aanpassen van het uiterlijk van de door te kiezen tussen een tabel of een DIV lay-out voor de vlaggen bar en door het selecteren van het aantal vertalingen beschikbaar te stellen aan uw bezoekers
  • Geen database wijzigingen: TransDeluxe is niet opdringerig. Het creëert geen of te wijzigen tabel op uw database: deze functie maakt het mogelijk om betere prestaties te verkrijgen.

Veel gestelde vragen

De volledige vertaling proces kost veel tijd. Waarom?

Om te voorkomen dat van het verbod door de vertaaldiensten, slechts een vertaling verzoek om de 5 minuten zal worden toegestaan. Dit maakt het mogelijk om volledig te vertalen uw blog weer zonder enige onderbreking, dit bericht zal volledig verdwijnen wanneer alle pagina's van uw blog zal worden gecached. Vergeet niet dat dit bericht zal ook verschijnen als je op dit moment verboden door de vertaling motor: dit kan gebeuren als bijvoorbeeld je blog aandelen hetzelfde IP-adres met andere blogs met oudere versies van TransDeluxe Als uw website krijgt geblokkeerd voor toegang tot de vertaling. API's, niet doen. ongerust meeste bans duren slechts een paar uur tot een paar dagen.

Als ik klik op een vlag Ik ben gewoon doorgestuurd naar Google Translation Services

Maak je geen zorgen: dit is slechts een tijdelijke omleiding die zal verdwijnen wanneer de pagina wordt gecached en opgeslagen op uw server: in feite, om een verbod op kwesties te vermijden, de plugin vertaalt en caches een pagina elke 5 minuten.

Bij het klikken op een vertaling vlag de pagina niet vertalen

Dit kan te wijten zijn aan een wijziging van de permalinks structuur van uw blog, tot een conflict met een andere plugin of een gewoonte. Htaccess-bestand dat het niet mogelijk TransDeluxe haar aangepaste permalink regels toe te voegen. Probeer Vernieuw de TransDeluxe regels te herschrijven door een druk op de "Update Options" knop van de TransDeluxe admin pagina. Als het probleem aanhoudt, probeer dan ook aan alle andere bestaande plugins uit te schakelen en je. Htaccess bestand te controleren en uit opmerkingen van alle niet-standaard herschrijfregels. Als u ontdekt een conflicterende plugin stuur ons dan een e-mail ([email protected]).

De vertaalde pagina heeft een slechte / kapotte lay-out

Dit is te wijten aan de vertaling motor actie. We kunnen niets doen om te voorkomen dat deze problemen :-) Wij raden u aan om al het vertaalwerk motoren proberen om het beste voor uw blog lay-out kiezen.

Ik heb zojuist mijn permalinks structuur of net een upgrade WordPress naar een nieuwere versie en TransDeluxe niet meer te vertalen

Elke keer als de permalinks structuur van uw blog verandert, de aangepaste regels die eerder toegevoegd door TransDeluxe zijn overschreven. Voor het oplossen van het probleem dat u moet net Vernieuw de TransDeluxe Opties ("Update Options" knop) op het administratief gebied.

Ik heb verwijderd van een of meer beschikbare vertalingen, maar de zoekmachines blijven proberen om het indexeren van de bijbehorende URL's

Bij het verwijderen van een of meer vertalingen, de plugin zal beginnen met een 404 Not Found ruil voor alle bijbehorende vertaalde pagina's. Met het oog op een zoekmachine te melden dat een of meer URL's niet meer beschikbaar moet u toevoegen van een deny "-regel op uw robots.txt-bestand. Bijvoorbeeld als u besluit om te verwijderen volgt de Duitse vertaling je moet aanpassen robots.txt als: User-agent: * Disallow [....]: / de / *

Hoe kan ik ontdekken of mijn blog is momenteel verboden door de vertaling motor?

Ga naar de TransDeluxe admin pagina. Als uw blog is tijdelijk verboden is, zal een waarschuwing worden weergegeven in de "Vertaling motor verbinding" sectie. Als uw website krijgt geblokkeerd voor toegang tot de vertaling API's, maak je geen zorgen. De meeste bans duren slechts een paar uur tot een paar dagen.


Bedankt voor uw bezoek TransDeluxe! Helpen verspreiden het woord over ons!