TransDeluxe Descărcări

Anunt Important: TransDeluxe Echipa este acum, oferind un serviciu gratuit de instalare pentru toate download de mai jos. Dacă sunteţi interesat în serviciu gratuit de instalare noastre, pur şi simplu e-mail-ne următoarele informaţii: un link către site-ul dvs., un nume de utilizator FTP / parola, si numele de script-ul pe care îl utilizaţi. Va rugam sa ne permit până la 48 de ore pentru procesul de instalare.

Suntem lucrează din greu pentru a face TransDeluxe disponibile pentru fiecare site-ul HTML în lume, precum şi furnizarea de căutare prietenos traducere plugin-uri de motor pentru toate cele mai populare scripturi PHP.

TransDeluxe Descărcări

TransDeluxe Universal Widget - Acesta este un widget că oricine, indiferent de ce script PHP sau codificare limba site-ul lor este în scris, se poate adăuga o funcţie de traducere pentru vizitatorii site-ului lor. În cazul în care script-ul pe care îl utilizaţi nu are un TransDeluxe plugin creat special pentru ea, apoi ne sugerează utilizarea acestui widget.

TransDeluxe pentru statice (HTML) Site-uri - Aceasta este versiunea originală a TransDeluxe. Este compatibil cu milioanele de site-uri care folosesc pur şi simplu HTML în loc de orice script-uri complicate PHP.

TransDeluxe pentru WordPress (Blogging Software) - WordPress ediţie noastra a devenit rapid unul dintre cele mai populare plugin-uri folosite pe WordPress. Este extrem de uşor de instalat plug-in care vă va aduce de tone de trafic.

TransDeluxe pentru WordPress.com (Blog Host) - TransDeluxe are acum extins pentru a oferi serviciile sale la sute de mii de proprietari de blog care se execută la WordPress.com bloguri. Pregateste-te pentru a începe obtinerea de vizitatori mai mult!

TransDeluxe pentru Blogger (Blog Host) - TransDeluxe are acum extins pentru a oferi serviciile sale la sute de mii de proprietari de blog care se execută la blogurile Blogger. Acesta este un widget extrem de uşor să adăugaţi!

TransDeluxe pentru MyBB (Software Forum) - MyBB este software-ul primul forum ne-am decis să test de traducere pe software-ul nostru. Am fost primul pentru a elibera o traducere bug-free plug-in pentru MyBB.

Suntem activ de lucru pentru a oferi script-uri de traducere automată pentru toate script-urile cele mai populare PHP. Dacă doriţi să solicitaţi o traducător plug-in pentru un software specifice, vă rugăm să [email protected] e-mail.

Software-ul suntem lucrează în prezent la: Joomla - Drupal - Mambo - PHP Fusion - CMS Made Simple - LifeType - Textpattern - vBulletin - phpBB - Forums - SMF


Va multumim pentru vizita TransDeluxe! Ajuta la răspândirea cuvântul despre noi!