Bine aţi venit la casa de TransDeluxe!

Bine aţi venit la casa de software-ul site-ului cel mai puternic de pe Internet! TransDeluxe este cel mai bun software-ul care le veţi găsi pentru extinderea site-ul dvs. de pe tot globul! Acest software ajută la optimizarea site-ul dvs. motor de căutare prin creşterea cantităţii de trafic te de 50 de ori!

Ce ar putea face acest lucru mai bine? TransDeluxe este 100% gratuit si poate fi instalat pe orice site - indiferent de ce tip de site-ul este!

TransDeluxe este una dintre cele mai simple script-ul de pe web pentru a instala si cu siguranta cel mai puternic. Aici este modul în care va ajuta site-ul tau:

Să ne prefacem că acum site-ul dvs. a avut doar 1000 de pagini indexate in Google, Yahoo, MSN, etc După ce instalaţi TransDeluxe, fiecare dintre aceste pagini pot fi vizualizate în 50 + limbi! Ştii ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că site-ul dvs. tocmai a sărit de a avea o eventuală 1000 de pagini indexate de a avea un posibil 50.000 (1000 de pagini X 50 de limbi), pagini indexate în motoarele de căutare.

Având în atât de multe pagini indexate în atâtea limbi va creşte foarte mult cantitatea de trafic ai vin la site-ul dvs. la motoarele de căutare. Acest lucru se datorează faptului că vă sunt obtinerea acum toate persoanele care sunt în căutare de informaţii care se află pe site-ul dvs. - dar care sunt de fapt caută într-o altă limbă (pe care site-ul dvs. este acum tradus în)! Aveţi posibilitatea să faceţi clic pe steagurile de pe partea de jos a site-ului nostru pentru a vedea exact modul în care software-ul nostru funcţionează!

Dacă instalaţi TransDeluxe, începe aşteptându-se să aibă o creştere uriaşă a numărului de persoane vizualizarea anunţurilor dvs., făcând clic pe link-urile dvs. afiliat, făcând donaţii, semnarea pentru calitatea de membru plătite, precum şi aderarea la site-ul dvs.!

Puteţi contacta personalul de sprijin TransDeluxe aici: [email protected]


Va multumim pentru vizita TransDeluxe! Ajuta la răspândirea cuvântul despre noi!