Prezenta licenţă trebuie să fie urmată de toţi cei care utilizează nostru coding!

Regula de Aur: Am liber le-aţi furnizat cu mii de linii de codificare (plus sute de ore de sprijin în fiecare săptămână), care va ajuta foarte mult va creşte cantitatea de trafic merge la site-ul dvs., suma de bani se pot face, şi dumneavoastră optimizarea motorului de căutare. Cerem doar pentru un singur lucru in schimb: Va rugam sa nu elimina textul TransDeluxe.com şi link-ul de mai jos steagurile pe fiecare pagină. Dacă utilizaţi script-ul nostru, vă rugăm să asiguraţi-vă doar că este link-ul nostru este afişat pe toate paginile traduse.

Definiţii

 1. Acest pachet este definit ca toate fişierele din orice fişier arhivă sau orice grup de fişiere lansat în colaborare de către TransDeluxe, Website-ul TransDeluxe, sau a unei sau modificate de muncă derivate bazate pe astfel de fişiere.
 2. O modificare este definit ca instrucţiuni, care urmează să fie efectuate manual sau în mod automat, care modifica orice parte din acest pachet.
 3. O modificare Pachetul este definită ca acest pachet sau un derivat de acesta cu unul sau mai multe modificarea aplicate acestuia.
 4. Distribuţia este definită ca permite una sau mai multe alte persoane în orice fel download sau de a primi o copie a acestui pachet, o modificare pachet, sau un derivat din acest pachet.
 5. Software-ul este definit ca o copie instalată a acestui pachet, o modificare pachet, sau un derivat din acest pachet.
 6. Site-ul este definit ca TransDeluxe http://www.transdeluxe.com/.

Acord

 1. Permisiunea se acordă de a folosi, copia, modifica şi / sau distribui acest pachet, cu condiţia ca:
  1. Toate notificările drepturile de autor în fişierele sursă şi cum generate de software ca ieşire sunt reţinute, neschimbate.
  2. Orice distribuire a acestui pachet, fie ca o modificare pachet sau nu, include această licenţă şi este publicat sub termenii acestui acord. Această clauză nu este dependent de orice măsură de modificările făcute în acest pachet.
  3. Acest lucru, modificat pachete, şi lucrări derivate Pachetul nu pot fi vândute sau puse sub orice licenţă plătite. Copierea taxele pentru transportul din acest pachet, taxele de suport pentru servicii de instalare sau de altă natură, precum şi taxele de hosting pentru găzduirea Software-ul poate, totuşi, să fie impuse.
  4. Orice distribuire a acestui pachet, fie ca o modificare pachet sau nu, cere expres acordul scris din TransDeluxe.
 2. Puteţi face modificări la prezentul sau un derivat pachet de el, şi distribui Modificările dumneavoastră într-o formă care este separat de pachet, cum ar fi patch-uri. Următoarele restricţii se aplică la Modificări:
  1. O modificare nu trebuie să modifice sau să elimine orice notificările drepturile de autor în Software-ul sau Pachetul, generate sau altfel.
  2. Atunci când o modificare a pachetului este eliberat, a-exclusiv redevenţe-free dreptul non este acordat TransDeluxe de a distribui Modificare în versiunile viitoare ale condiţia ca aceste versiuni Pachetul rămân disponibile în conformitate cu termenii acestui acord, în plus faţă de orice altă licenţă (e ) al dezvoltatorului iniţial.
  3. Orice distribuire de o modificare pachet sau un derivat necesită exprima acordul scris de la TransDeluxe.
  4. Nu aveţi dreptul eliminaţi legătura către site-ul nostru care se află sub steaguri.
 3. Permisiunea se acordă, de asemenea, pentru a distribui programe care depind de acest pachet, cu condiţia ca să nu distribuie orice Modificat pachet fără consimţământul expres scris.
 4. TransDeluxe îşi rezervă dreptul de a modifica termenii acestui acord, în orice moment.
 5. Prezentul acord va înceta automat dacă nu se conforma cu limitările descrise aici. La terminare, trebuie să distrugeţi toate copiile din acest pachet, Software-ul, şi orice derivate în termen de 24 de ore.

Orice încălcare la această licenţă va duce la o DMCA (Digital Millennium Copyright Act) notificarea fiind servit la tine, compania dvs. de găzduire, precum şi orice alte părţi implicate în încălcare. Noi vă oferim ca ajuta mult ca ai nevoie de crearea site-ul dvs. cu software-ul nostru. Vă rugăm să respecte termenii licenţei noastre.

Noastre WordPress Plugin este publicat sub GNU General Public License .


Va multumim pentru vizita TransDeluxe! Ajuta la răspândirea cuvântul despre noi!