Добродошли у кућу ТрансДелуке!

Добродошли у кући од најмоћнијих софтвера сајт на интернету! ТрансДелуке је најбољи софтвер који ће вам за ширење свог веб сајта широм света! Овај софтвер помаже у претраживача оптимизације Вашег веб сајта тако што ћете повећати количину саобраћаја добијате за 50 пута!

Шта може да побољшамо? ТрансДелуке је 100% бесплатно и може се инсталирати на било који веб сајт - без обзира на то какав је сајт!

ТрансДелуке је један од најлакших скрипта на Веб да бисте инсталирали и дефинитивно најмоћнији. Ево како ће помоћи своју веб локацију:

Хајде да се претварамо да је сада ваш веб сајт је управо 1000 страна индексиране у Гоогле, Иахоо, МСН и сл Након што инсталирате ТрансДелуке, сваки од тих страница могу се видети у 50 + језика! Да ли знате шта ово значи? То значи да је ваш сајт само што је скочио са могућим 1000 страна индексиране да имају могућих 50.000 (1000 страна к 50 језика) Стр индексирани у претраживачима.

Пошто је толико страница индексираних у многим језицима, тако ће у великој мери повећати количину саобраћаја који се долази на свој сајт из претраживача. То је зато што сада добијате све људе који су у потрази за информације које се на Вашем веб сајту - али који су заправо траже на другом језику (који је сада ваш сајт преведен на)! Можете да кликнете на заставама на дну наш сајт да тачно видите како наш софтвер функционише!

Ако инсталирате ТрансДелуке, почните очекујући да имају огроман пораст у броју људи који су погледали своје огласе, кликом на ваш аффилиате линкове, дају донације, пријављивања за чланство плаћа, а придружио свој сајт!

Можете контактирати подршку особља овде ТрансДелуке: хелп@трансделуке.цом


Хвала на посети ТрансДелуке! Помогнете да се прошири реч о нама!